Hrozno zreje na kopcoch “Astoria”, ktoré sú 120-150 m. nad úrovňou mora.
Vinohrady: orientácia od východu na západ s 3 000/4 000 viničmi na hektár (priemerný vek: 8-18 rokov).
Priemerná produkcia: 3/4 kg. na koreň.
Hrozno je ručne zberané na prelome septembra a októbra, keď je v najlepšom období zrelosti.
Perlenie: jemné, elegantné a dlhotrvajúce
Farba: svetlá, slamovo-žltá.
Vôňa: elegantná, čistá a ovocná
Chuť: charakteristická, príjemne osviežujúca a harmonická, zelené jablko, zelené hrušky
Obsah alkoholu,% obj. – 10.50 až 11.50
Cukor, g / l – 13,50 – 14,50
Celkové kyseliny, g / l – 5,50 – 6,50
Podávajte pri teplote 5 – 6 ° C